2009. július 13., hétfő

Felhokarcolok a belvarosban

Mielott a cimet kovetnem, kep egy cicarol... :-) Nem igazi, de meg amikor a totol jottunk haza, es megalltunk vasarolni, mig leparkoltunk, ez a vadcica odaparkolt mogenk. Mire kiszalltam a kocsibol, azt lattam, hogy ez valahogy odakerult (elotte nem volt ott, abbol az iranybol jottunk mi...)

Kep helye.
Szep auto es szep markajelzes... En meg szepen kitoroltem a kepet, Gabor, tedd vissza legyszives!

Akkor most terjunk at a felhokarcolokra (es mas, dallasi nevezetessegekre...)!

Ime, utban Dallas belvarosa fele. Balra es elol a felhokarcolok, alattunk egy 5 savos autopalya. Csak el ne tevedjen az ember...


A felhokarcolok kicsit kozelebbrol. Vajon ezek kozul valamelyikben dolgoztak a Ewing-ok? :-)

Az elso, ami a belvarosban, kozelrol fogadott minket, nem egy felhokarcolo volt, hanem egy csorda, es az oket terelo cowboyok... :-)Mint latszik, jol megfernek egymassak a bikak, valamint felhokarcolok (egyre kozelebbrol).


Gabor kedvence. (Bank es etterem van benne, ha jol lattuk.)


Meg kozelebb, es a felhokarcolo elotereben, csak hogy meg legyen a hangulat, a szokasos gyorsetterem... (Jo az a betondzsungel kozepen!)


A felfokarcolo toveben.


Bucsuzoul: a bikak meg egyszer.

R

2 megjegyzés:

 1. Sziasztok! Forgassátok be a képeket légyszi!!! Nagyon rossz így nézni. Az Irfanview simán megcsinálja: www.irfanview.com (Shift-J billentyűvel) Amúgy örülök, hogy jól vagytok!
  Üdv Hurghadáról!
  Gábor

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok!
  De jó volt végigolvasni a kalandokat! Szuper a házatok, a medence meg elképesztő - jó lenne egy ilyen a kertünkbe. A dallasi bikákra emlékszem még 15 éves koromból. Ezek szerint még nem terelték arrébb a csordát.
  Amúgy nemrég jöttem haza Norvégiából :)
  Puszi,
  Ági

  VálaszTörlés