2010. február 10., szerda

David mar egy napos! :-)

Ismet par kep Kedves Olvasoinknak. Latjuk, hogy sokan neztetek a blogot, rengeteg letoltes volt. :-) Erot ad nekunk, hogy ilyen sokan erdeklodtok. Igyekszunk a jovoben is rendszeresen frissiteni, ugyhogy hajra, gyertek gyakran! :) Elnezest kerunk, ha nem tudtuk megkoszonni mindenkinek szemelyesen, de ezuton is Koszonjuk Szepen!

Hianyoltatok az apas kepeket, ime egy. :-)


Egy kis tunderi kezecske, ahogy markolja Anya ujjat. :)


Picike labhoz picike labujjak dukalnak.


Atkoltoztunk egy masik szobaba, de ez is legalabb annyira jo. :) El vagyunk kenyeztetve, nagy volt a forgalom a szobaban. Jartak nalunk noverek, szoptatasi tanacsado, gyerekorvos, egy ugyved-fele no (anyakonyvezes), nogyogyasz, hallasvizsgalat miatt egy specialista (minden rendben van).
A noverek szinte sajatjukent szeretik a Babat. Allitolag gyakran elofordul, hogy a Babanover szabadnapjan is betelefonal, hogy hogy van a kis kedvence. Igy kellene mindenkinek szeretnie a munkajat! :) Ideje elkezdeni megszoknia, hogy a magyar mellett angolul is beszelnek hozza. :)
Finom a kaja is, Ria etlaprol valasztott, hogy mit ker masnapra. Otcsillagos ellatas. :-)


Alig vagyok par oras es mar macim is van!


Sok kedves Barat is meglatogatott minket a korhazban. Koszonjuk szepen, hogy jottetek, koszonjuk szepen az ajandekokat is. A kepen Anett es David es a Pocaklako. :)


Tej meg eddig nem volt elegendo ugyhogy David kapott egy kis tapszert, hogy legyen valami a pocakban. Izlett Neki, puuu es piiii is volt rendesen. :)


Csendes szieszta. :)


Meg mindig alszom. :-)


Sok esemeny volt igy most hirtelen, Ria kapott egy kis aprosagot ajandekba. A legnagyobb ajandek ezen a kepen eppen nincs rajta.



Egy video. Majd meg teszek fel tobbet is kesobb...

4 megjegyzés:

  1. :-)))))))
    Millió gratuláció!!!
    Már egy ideje nem jártam erre, de ma eszemben volt, hogy megnézem, mi újság Dáviddal, világrajött-e már :) Annyira aranyosak vagytok így hárman! Sok puszi és jó egészséget!

    VálaszTörlés
  2. Nem tudok betelni vele :) Óránként visszajárok nézni a képeket! :)

    VálaszTörlés
  3. sziasztok.Végre tudok ide írni.Nagyon aranyos gratulálunk hozzá:)Boldog névnapot a szerencsés anyukának:) sok puszi

    VálaszTörlés
  4. A szüleim üzenik, hogy sok boldogságot kívánnak a jövevényhez! :)
    - Gergő

    VálaszTörlés