2010. február 15., hétfő

Gyorsan eltelt az elso hetvege David Babaval...

Gyorsan eltelt az elso hetvege. Jol vagyunk mindharman, mi faradtan kisse, de David Baba sokat eszik, alszik es nezelodik. Kaki es pisi is van rendesen, ugyhogy boldogok vagyunk! :) Ma mar dolgozni is voltam. Delben persze haza jottem ebedelni es babazni egy kicsit. Ekkor esett meg velem, hogy pelus csere kozepette nem csak a kis kukijaval celzott be felfele (az mar megesett tobbszor is). Ugyhogy a vege 2 pelus + x torlo kendo + polo csere nekem + rugdalozo csere a babanak. Meg a pelus asztalon levo macira is jutott. :) De igy a jo, aranyos volt nagyon! :)

Ez a profil kep az egyik kedvencem, szerintem nagyon jol sikerult. Rola nem nehez jo kepet csinalni! :)


A hetvegen jartak nalunk kedves barataink. Dani eppen Daviddal ismerkedik kisautoval a kezeben. Csak messzirol nezi a Babat, de tobbszor is visszament a szobaba. Szerintem nagyon aranyosak! :) Boztosan orulni fog majd egy kistesonak. :)


Kedves vendegeink sokat segitettek nekunk. Hoztak egy nagy adag kajat, igy erre sem volt gondunk. Nem tudom mennyire latszik a kepen, de fincsi rakott krumplit eszunk eppen. Ria szoptatos teat iszik es savanyusagnak magyar (!) vegyes savanyusagot eszunk, amit meg korabban a nemet boltban vettunk itt az USA-ban. Hogy is van ez? :) Annyira finom, hogy Ria meg a szemet is becsukja! :)


Itt pedig mar atoltoztunk a dinos bodinkba. :) Andi es Gabor, koszonjuk szepen, ezt Toletek kaptuk az eskuvotokon! :)


Ez pedig mar egy siros, amikor kimutatjuk a fogunk feherjet. Vagyis fogunk az meg nincs, ugyhogy a nyelvunk pirossagat... :)

4 megjegyzés:

  1. I like that photo too, really cute boy you've got. Tried to read everything with google translator once again, seems everything is going well and mom and baby doing fine. Dad looks a bit tired in a photo, but that you will get used to ;) We are now in Lapland and got -20 degrees celcius here, very nice and cold winter weather. We will send you some mail tomorrow from here if we dare to go outside :)

    VálaszTörlés
  2. Wow, Lapland? It sounds well, it should be very nice and of course cold this time. We are waiting for your mail! :)

    VálaszTörlés
  3. gyonyoru a profilkep. csodalkozom, hogy meg senkit sem lattam voksolni, hogy kire is hasonlit jobban Davidbebi.
    szerintetek?

    VálaszTörlés
  4. Tobben mondtak, hogy inkabb anyuka, de a "UPS guy"-jal is poenkodtak mar. En nem tudom... :-) Gabor sem, szerintem.

    R

    VálaszTörlés