2010. február 17., szerda

Gyerekorvos, David Baba tobb mint egy hetes


David Baba mar tobb mint egy hetes. Tegnap jartunk gyerekorvosnal es ugy nez ki minden rendben van. Allitolag nem lehet tuletetni, adjunk neki mindig, amikor ehesnek latszik. Meg akkor is, ha ket etetes kozott egy ora sem telik el. Marpedig mostanaban ez eleg gyakran igy van, ugyhogy nem sokat alszunk. :) Altalaban ugy szokott lenni, hogy a babak az elso ket hetben akar szuletesi sulyuk 90%-ra is lefogyhatnak. Tegnap volt merlegeles, David 4030g. Ugy tunik O szepen elkezdett gyarapodni, vagy ha le is fogyott a korhazban, mar visszaszedte. Egy het mulva megyunk ismet, kivancsi vagyok akkor mit fog mutatni a merleg.


Ez egy csendes alvos kep. Amikor csak tudja szereti a kis kezeit kidugni a polyabol. :)


Andy Baba es David Baba a kepen. :) 9 honap a kulonbseg. Mar nem kell sok ido es tudnak egyutt jatszani! :)



Ismet meglatogattak minket kedves barataink. Koszonjuk szepen a rakott karfiolt, nagyon fincsi! :) Termeszetesen David nepszeru volt, kezrol kezre jart es kozben bekesen szunyalt. :) Erdekes mod, Andy Baba nem volt feltekeny Davidra, hogy eppen David van Anya kezeben helyette. :)


Este elmentunk squasholni. Lehet, hogy vennem kell egy junior utot, ez a mostani meg kicsit nagy? :)


Az elso foci labdam. Meg nem jatszom vele tul sokat, de mar figyelem, ahogy csorog. :)


Ezt a kepet reggel csinaltam kozvetlenul azelott, amikor elindultam dolgozoba. Eppen sikerult elkapnom azt a fel-egy orat, amikor alvas volt. :) Tetszik ez a kep, nagy buszkeseg tolt el, amikor ranezek. Szepek igy egyutt csendes szieszta kozepette. :)

Maris szep lesz az egesz napom, hogy reggel igy jottem el. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése