2009. november 3., kedd

Fort Worth, Miss Molly's Hotel

Stockyards folytatas... :-) (Ha gyerekkel nezne valaki, a bejegyzest lehet, hogy magyarazatot szeretne a gyerek par dologra, szoval inkabb olvassatok kesobb.)
A rodeo es a varosnezes kozotti mintegy 2 orat valahogy ki kellett toltenunk, de nem is gondoltuk, mit talalunk, ha beulunk egy cukraszdaba. Amellett, hogy nagyon finom karamell-alapu edesseget ettunk (en konkretan mentas-csokis izben... Nyamm!), talalkoztunk egy "hotel" tulajdonosaval... ;-) Akinek a hotelje pont szemben volt a cukraszdaval, igy a suti utan atmentunk meglatogatni. (Nagyon kedves volt a no, meg a cukraszdas srac is, jol elbeszelgettunk veluk.)

http://www.missmollyshotel.com/

Mar a cukraszdaban mondott egy szot a no, hogy mi volt a hotel eredetileg, de elsore nem sikerult megertenunk (a szo bordello volt, aztan a cukraszdas srac meg hozzatette, hogy boarding house - mert az is...). Aztan ujra elmondattuk, akkor sikerult... :-) Egy ideig berhotelkent, majd bordelykent szolgalt, aztan mikor betiltottak, ujra hotel lett (konkretan: bed and breakfast.) Most is igy mukodik. Legalabbis hetvegen van reggeli is, hetkozben csak alvohely.

Fenykep az egyik szobarol. Ha minden igaz, Miss Amelia szobaja. Mindegyik egyedileg, de vadnyugati stilusban van berendezve. A Madam szobajat elfelejtettuk lefenykepezni, neki sajat, labakon allo kaddal felszerelt furdoszobaja is volt... :-)


Par kep es ujsagkivagas.


A hely jelenlegi cegtablaja.


A nappali-fogadoszoba, eppen enyhen Halloween-i diszben.


Peldak a szobakra a honlaprol:




A tulajdonos, vagy fenntart nagyon ajanlgatta, hogy egyszer menjunk vissza, aludjunk ott, szoktak lenni szellemek/megmagyarazhatatlan jelensegek. O csak akkor latott par dolgot, mikor bekoltozott, azota nem, de nyitott fiokok, ajtok meg most is elofordulnak (ott, ahol bezarva kellene lennie a dolgoknak... :-) ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése