2009. november 3., kedd

Dallas Belvaros, Chase Torony, Kennedy muzeum

Egyik nap felkerekedtunk, hogy megnezzuk Dallas belvarosat kozelebbrol, megnezzuk megvan-e meg a csorda, es lassuk a Kennedy muzeumot... Mivel legutobb, mikor bent jartunk, kozel 40 fok volt, es nem volt sok kedvunk setalni, remenykedtunk, hogy most jobb ido lesz. Az ido jo is volt, nem volt tul meleg, es nagyon tiszta volt az eg, igy arra gondoltunk, hogy az elso celpont ez a torony lehet (ahonnan elvileg szet lehet nezni):

Reunion Tower
Bementunk, neztuk, hogy hol lehet felmenni, de mint kiderult, nem lehet... Van font egy etterem, es csak akkor, es oda lehet folmenni, ha van asztalfoglalasa az embernek. Pedig elvileg van egy kilatoresz is... Allitolag mar tobb eve felujitjak...


... es igen, meg megvan a csorda... :-)


Most kicsit tobb turista volt, mint multkor... :-)


Az egyikuktol Gabor is kedvet kapott, hogy folmasszon egy bikara... Erdekes, itt nem lattuk a kiirast, hogy nem szabad, a Las Colinasnal ott van... :-)


Hosszuujju pulcsis ido es gyonyoru napsutes volt...


Ez a kilatas egy masik magas epulet, a Chase Torony 40. emeleterol Dallas es kornyeke... :-) A masik torony mellett van egy szalloda, ott kerdezte meg Gabor es Reka, hogy fel lehet-e menni a toronyba... A pasi, akit kerdeztek, nagyon rendes volt, es mondta, hogy oda ugyan nem, de ide fel lehet jonni, es szet lehet nezni... Gyors lift, ingyenes belepes... :-) A kilato neve "Sky lobby".


A Sky lobby, mi es a kilatas... :-)


Ez Gabor kedvenc felhokarcoloja, a Fountain Place.


Uton a Kennedy muzeumba.


Az X, ami azt a helyet jeloli, ahol Kennedyt lelottek.


A jobb szelso, felulrol masodik ablakbol dordultek el a vegzetes lovesek...


Az epulet egyik bejarata. A muzeume nem ez... Amugy konyvraktar volt. Bent nem lehetett fenykepezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése