2009. október 13., kedd

U2 koncert, Cowboys Stadium

U2 koncertre latogattunk ki az uj Dallas Cowboys Stadionba.

A stadion nagyon uj, 2009 majus 27-en lett kesz, de a hivatalos nyitomeccset nemreg jatszottak benne. Hatalmas, modern es draga. Eredetileg $650 millio volt a becsult ara, de az epitkezes vegere $1.8 billio.


Nyithato a teteje, megneztem volna a berendezest, ami mozgatja. Sajnos csukva volt. A kepen sajnos nem latszik teljesen, de kozepen talalhato a vilag legnagyobb nagy felbontasu kepernyoje. Sajnos a koncerten ez nem ment, de helyette a szimpad folott egy korkorosen kialakitott kivetito uzemelt.

Sok emeletes hatalmas belso. Alapbol 80.000 ember fer el, de kibovitve egy kicsit 112.000 a maximalis kapacitas.

A koncert nagyon jo volt. Nekem tetszett a hangtechnika, nagy elmeny volt szamomra. Ugy szolt a basszus, hogy meg a farmerom is rezgett.


Egy kis sor es ragcsalni valo. :)


Ket balna. Szerintem nekik 4 jegyet kellett volna venniuk legalabb.

Kozepen a hatalmas kerek kivetito, ami cellakbol all. Fel-le mozgattak, nehany szam alatt szethuztak.Gazdag amerikaiak a koncerten. Sok limuzint lattunk a kornyeken.


Lusta amerikaik. Beloluk is latni parat. :)Apropo, lustasag. :) A stadion mellett parkoltunk. A kepen nem latszik, de ahogy tavolodunk csokken a parkolasi dij. Eloszor $30 volt, majd 20 meterrel arrebb $25, majd $20.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése