2009. szeptember 21., hétfő

A Vilag Legszebb Kisbabaja


Jo hireink vannak. Voltunk orvosnal ma, minden a legnagyobb rendben van. Ria pocakjaban a Vilag Legszebb Kisbabaja novekszik, nagyon buszke vagyok rajuk. :-)



Mar nagyon jol latszik a kepen a kis orra, feje, gerincenek egy resze. Mi lattuk a labat, karjat, szivet, ugy tunik minden a helyen van es jok a meretek is. A Doktorno azt mondta, hogy majdnem 8 inch hosszu, azaz otthoni mertekegysegben kifejezve, 20cm korul van.



Vajon mi van a kepen? :-) Termeszetesen elhangzott a nagy kerdes, hogy szeretnenk-e tudni a nemet. Igent mondtunk, de igazabol a kep is egyertelmu szerintem. :) Kitalaljatok? Nem arulom el! :-)
Varjuk a tippeket erre a nagyon egyszeru kerdesre... :)

Vegul, de nem utolso sorban ket kicsi talpacskat lehet latni a kepen. Eppen keresztbe kulcsolja a labat, pont ahogy Ria is szokta. :)
Csodalatos elmeny volt latni mindezt ma delutan, nagyon buszke vagyok mindkettojukre. Mar alig varom a pillanatot, hogy lathassam, foghassam eloben is. Nem kell sokat varni, repulnek a hetek es a honapok. Februar elejere varhato a nagy esemeny, pontosabban
februar 10 -re
az orvosok szerint.

Gondolom sokakban felmerul a kerdes, hogy mi lesz a Kisbaba neve. Meg nem dontottuk el teljesen, szoval majd kesobb megtudjatok. Erdekessegkeppen eszembe jutott, hogy egyik itteni barataink hasonloan blogot vezetnek es Babajuk szuletese elott 3 nevet raktak fel az internetre, mindenki szavazhatott es vegul meglett a nev. :-) Mi azert ezt nem fogjuk igy csinalni, Ria nem szeretne igy eldonteni es en sem. Persze kommentkent tehettek javaslatokat, de nem igerunk semmit. Olyan nevet keresunk, ami angolul is jol hangzik. Ugyanis a Babank alapbol amerikai allampolar lesz. Persze szeretnenk otthon is bejegyeztetni, igy kettos allampolgar lesz.

4 megjegyzés:

  1. Jaj, de ééééédes! Gratulálok, kispapa és kismama. Már én is alig várom, hogy láthassam. Majd elviszem kirándulni, meg faleveleket gyűjtünk, és megtanítom őt minden rosszaságra ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon gratulalok Andi es a sajat nevemben is! :)
    De jo nektek!

    VálaszTörlés
  3. Gratulalok a kisfiuhoz!
    Nem is tudtam am rola!
    Neve megvan mar?

    VálaszTörlés
  4. Koszonjuk az itteni es a mailben erkezo gratulaciokat is! :-)

    Agi, csak nyugodtan! ;-)

    Gabor, drukkolunk!

    Ezek szerint kiderult, hogy kisfiu... :-) A neve meg nincs meg biztosra, de mar alakul... :-) Meg leboxoljuk... :-)

    R

    VálaszTörlés