2012. március 10., szombat

Bankolas amerikai modra

A tortenet ott kezdodik, hogy be kellett valtanom egy csekket. Esett az eso es David mar majdnem elaludt a kocsiban. Mar regota ki akartam probalni ezt a bankos ugyintezesi lehetoseget, amikor az ember ki sem szall a kocsijabol, csak athajt az erre a celra megepitett kapun ("Drive Through").


A kep bal oldalan a hatterben lathato egy ablak, ott lehet szemkontaktust felvenni az ugyintezovel, de igazabol nem szukseges, ugyis a beszeloken mondja a mondani valojat.

Ez a csorendszer ami tovabbitja az igazolvanyt, a csekket, a bankkartyat vagy amit eppen akar az ugyfel es az ugyintezo.


Ez pedig a kapszula, amibe bele lehet rakni szukseges dolgokat. Majd a rendszer beszippantja es kesz, mar csak varni kell.
Tavaj nagy hir volt belole a Fox News csatornan, hogy allitolag tevedesbol valaki nem a sajat igazolvanyat kapta vissza. Emberek dolgoznak itt is, megtortenhet, hogy hibaznak, bar gondolom ez azert csak nagyon ritkan fordul elo...


Wellsfargo Bank. Amugy az egesz tortenet texaszi talalmany, itt volt az elso. Most mar sok van beloluk, olyan ez mint a McDonald's. Az amerikaiak sokmindent szeretnek a kocsiban csinalni, tobbek kozott enni es bankos ugyet intezni is. Sokszor csak lustasagbol vagy kenyelembol, de azert elofordul az is, hogy praktikus megoldas...A kepen is latszik, hogy esett az eso. Elsore nagy hulyesegnek tunt nekem ez az egesz, de ilyenkor azert jol jon. Foleg, hogy Davidot sem kellett mozgatnom a gyerekulesbol...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése