2010. március 4., csütörtök

Elmultunk harom hetesek...

Tegnap megint nagyon szep ido volt kint: tobb mint 20 C. A jo idore valo tekintettel setaltunk megint egyet.

Judit, felismered? :-) Koszonjuk szepen a kendot. Meg nem sikerult tul profin megkotni, de szerencsere megtartotta Davidot. :-)

Gyonyoru napsutes. :-) Igen, mielott szol valaki, kicsit ferden van a baba... Tudjuk... :-) Nem setaltunk sokat, kibirta, es szepen elaludt.


Ez egy nappal korabbi kep. Leugrottam a postara. :-)


Ez pedig epp egy kis "tummy-time" ("pocak-ido" - aranyosan hangzik, nem?) . Nem tudom, otthon mostanaban hogy van ez, de itt azt mondjak, hogy nem szabad hason altatni egy eves korig a babakat, a bolcsohalal veszelye miatt. Namarmost, hason lenniuk viszont kell, hogy fejlodjenek a nyak- es hatizmaik... Erre valo a napi fel ora tummy-time. :-) David epp emeli a fejet... Hat nem edes? :-) (Gabor (Apuka) kritizalt, hogy nem jo a hatter... :-) Hat, nem azt kell nezni. :-) )


Most mar idosebbek vagyunk... :-) Ez abbol is latszik, hogy Anya ugy rak le egy pillanatra is, hogy kozben korbekerit jatekokkal... :-) (Amugy csak a foto kedveert, nyugi, nem hagyom ott igy... :-) )


Neha alszik is. Altalaban sajnos akkor, amikor Gabor hazaer... (Amugy tenyleg, reggel/delelott/kora delutan a legelenkebb, aztan elalszik...)


Megint a kendo. Az a kis vilagoskek egy sapka. Sajnos Davidbol semmi nem latszik.

3 megjegyzés:

  1. napersze, ne altasd hason, de aztan meg vagy love, ha a te gyerkocod is CSAK hason szeret majd aludni ;) bar altalaban jol megvannak haton.
    mindenesetre a hasonfekvos kep nagyon cuki.

    VálaszTörlés
  2. Annuska unokahugim szinte kizárólag hason alszik, hiába minden intelem! Persze ott a bébiőr, meg a mindenre figyelmes szülei. :)

    VálaszTörlés
  3. :-) David meg haton, olykor oldalt fekve alszik, es ha hason, akkor egyikunk hasan/mellkasan... :-) Majd kiderul, hogy fog menni kesobb.

    VálaszTörlés